Thursday, March 3, 2011

Senangin Bersos Plum

Sotong dah...udang dah.....kali nih lieza guna ikan pulak...ikan senangin bersos plum utk menghabiskan saki baki sos plum tu...alhamdulillah sedap...idea ni juga lieza ambik kat dapur K.nor secubit garam yang ada terhidang Tenggiri bersos plum...sedap juga kalau kita guna ikan kan k.nor..mmg ketagihan masakan ni...caya la CMG resepi die buat org ketagih nak masak slalu...nak tgk resepi klik SINI sbb lieza dah pernah buat..cuma gantikan dgn ikan jer..


Gandingan dgn ikan senangin bersos plum tu lieza masak ler sayur kangkung goreng belacan..terliur takkk??? ada lg nih..nak tak? hehehhe..resepi??? senang jer mesti ibu2 bapak2 diluar sana sudah expert masak sayur camgini kan...takpelah layan jer sayur ni yer..

3 comments:

izahdaut said...

kak lieza....
dah addict ngan lauk sos sos plum ni yer..ngeehheee

Nieza said...

akak, terliurla nengok menu akak ni...menyelerakan...kat sini tak ada sos plumla kak.

Ezadlieza said...

izahhhhh....tu ler pasal mmg dah addict tul..terngiang2 kat lidah masam manisnya...uishhh.

nieza...alahai kesiannya takder sos plum kat sana yer..takpelah nanti balik mesia nieza buat...lama lg ke kat finland tu..