Tuesday, November 15, 2011

Roti John


Apa khabar teman semua yer...semoga anda semua ceria2 selalu bersama aktiviti2 harian kalian..almaklumlah kan cuti2 sekolah sudah mari ye tak....kemana kita semua agaknya yer...walau apapun pantau la anak2..dikala musim cuti dan juga musim hujan nih...wokey...
Alhamdulillah hari ni kita berjumpa lagi di arena blogging yer...sudah lama tak update..org kata mood ni sering jer ke laut...terkapai kapai..pastu berada diawang awangan....sbb apa??? MALAS tapi ada RAJIN juga akhirnya...kena juga letak n3 masakan yg dah dibuat kalau tidak nanti tak boleh nak rujuk dan lupa...bila?? ambik kat mana? dah buat ker belum...dan yg penting utk dikongsi dgn semua rakan2 dgn apa yg dah kita cuba dan rasa....
Oleh itu N3 Lieza ni ada lah n3 yg dah berlalu mengikut turutan hari yg lieza buat yer...aci la kan..nak buat camner...
Ok la bermula dgn Roti John ni...dah pernah lieza buat resepi dari Hana ni..klik SINI utk resepinya dan kali ni lieza gantikan dgn sardin dan letak slice cheese..nyum nyumnyum sedapppp...


2 comments:

Nieza said...

sedapnya tgk roti john akak ni....lama dah tak mkn ni.kalau ada org jual nk jer gi beli terus tapi tak ada nk kena buat sendiri juga nampaknya..huhu

Ezadlieza said...

Nieza..akak ni mmg suka benor roti john nih...kalau tak inti sardin inti daging...fuhhh...buat sendiri puas hati makan kan...