Thursday, October 13, 2011

Muaz Tidur Gaya Bebas

Sebenarnya nak testing update n3 guna hp..lieza baru jer download apps utk blogger, yg mana kita bole letak n3 dan bole upload photo dari iphone..alkisahnya sebelum ni bole jer post n3 tp hanya ayat2 dan cerita2 jer..tak bole nak upload apa2 gambo walau pun kita nak browse file dari file gambo kat iphone..ni nak try sejauhmana kerberkesanan bila guna apps blogger ni.. nampak sempoi jer tak sama bila kita guna komputer..

sambil2 tu meh layan gambo posing maut muaz masa tido...

2 comments:

Chik Mimi said...

Amboi comeinya Dak Muaz tu
Dah sihat ke Muaz tu Lieza?

Ezadlieza said...

Chik mimi...hehehe akak muaz ni mmg gini tido kalau dah ngantuk sgt...alhamdulillah dah sihat dah cuma saki baki selsema sikit jer.