Tuesday, February 15, 2011

Sizzling Mee

Jom layan menu kami utk lunch hari ni...Sizzling Mee.....sebenarnya dah berpuluh2 kali dah lieza buat sizzling mee ni...tapi sekali 2 jer berposing kat dlm blog ni...bukan apa nanti kengkawan loya tekak pula bila slalu n3 menu yg sama jer kan...jadi hari ni lieza terpanggil juga nak ber N3 kan seizzling mee ni sbb kali ni lieza guna mee yg sepatutnya iaitu mee sanggul/yee mee bukan lagi guna mee maggi dll...Mee utk sizzling ni lieza bawa dari KL..masa lieza balik hari tu...sbb kat sini mcm tak pernah jumpa pula.
Oleh kerana lieza dah pernah tepek resepi kat sini...apakata kalau kengkawan klik jer SINI utk tgk resepi yer...boleh kannnnnnkannnnn...

2 comments:

Kak Sam said...

Assalamualaikum...
Waaa banyak best ini menu. Nak sikit boleh? 2 mangkuk jer..

Ezadlieza said...

wsalam k.sam....mmg byk best la ini menu k.sam..kalau pedas sampai berasap lg beshhh...takkan 2 mangkuk jer kak..lebih tak mau ke...hukhukhuk