Friday, March 5, 2010

Tamat Perkhidmatan

Tinggal Kenangan Mitsubishi Touch...Touchingggggg nyaaaa hukhuk

Aduyaaaaiiii...ni ler nak story la kan...dan juga nak abadikan dlm blog aku nih...baca N3 mcm pelik jer kan...nak tamat perkhidmatan apa tuuuu..kan..kan..kan...

Begini ler...sebenarnya dah lama Mr. Hubby berhajat nak upgrade Washing Mashine kat umah ni..dari 6kg (Mitsubishi) ke 14kg..maklum ler yg 6kg tu dah 7 tahun berkhidmat pada kami..dari Mr. Hubby bujang lagi sampai ler dah branak pinak...masih elok lagi machine nih..tp dlm elok lagi tu beberapa bulan nih dah mengeluarkan bunyi2 yg sumbang ler juga....walu camner pun masih bole guna...sbb tak ler sumbang benor kan...pas tu plastik kat dlm tu ada ler pecah2 sikit..yelahkan dah uzur...so 3 hari hari lepas Mr. Hubby buat kata putus nak pegi beli yg baru..lg pun rezeki ada ler sikit utk kami pada masa nih.....rezeki Baby Muaz kot...apalagi dgn hati yg gumbira aku pun sokong jer ler...ok jer kan..kan..kan..pas tu esoknya bunyi hon lori dok anta wahing mashine yg baru.....yahoooooo....tersengih2 aku dikala itu...ni ler Washing Machinenya Panasonic 14kg......tgk jer kat bawah yer...yg penting bole basuh comforter..pas ni takyah ler anta DOBI...dgn ini tamat ler perkhidmatan Mitsubishi Touch 6kg...akan ku kenang sampai bebila...



Telah memulakan perkhidmatannya sebagai pembantu aku..

2 comments:

K.Nor said...

sama cam k.nor gak tu!! :)

Ezadlieza said...

Ye ke k.nor...senang kan k.nor bole basuh comforter sekali...