Monday, April 9, 2012

Terlebih Koata 4GB Sudahhhhh...

Shooohhhhh shooooohhhhh.....wahhhhh byknya lelabah buat sawang sini....fuhhhh habuk pun tak kurangnya juga....
Sebenarnyakan mmg agak lama tak ber blog nih...bukan takat tu jer main masak2 pun agak kureng juga dua 3 menjak nih...masak pun main gitu gitu jer...yelahkan bila quantity mulut yg nak beria mkn tu tinggal sorang makanya...makanya apa2 jelah yg nak dimkn asal kenyang perut...
Dah ler lama tak ber blog tetiba timbul pulak Notification dari Pak Celcom yg mengatakan usage dah terlebih 4GB..asal nak buka website mesti kuar notification dari celcom(notification yg berbaur suruh kita tambah utk speed... nak duit ler kan) tp ignore jer lah.. so teruskan je lah dgn speed yg amat perlahan sbb dah terlebih koata tu kan..org kata letak siput pun.. siput lg laju tau...
Jadi terima jer lah seadanya sementar menunggu koata baru yg bermula 8hb... dan hari ni speed dah jd mcm biasa....normal...
Nak tahu kenapa??? oklah gini la kan... 2 3 menjak sebelum ni lieza dok rajin tgk youtube dok tgk cite Bella Calamidades.. sibuk dan excited nak tahu kisah seterusnya..dan juga rajin dan terlebih rajin download segala game kat Apps Store...At last amik koooo dgn mendownload dan tgk youtube bebanyak sampai terlebih sudah koata utk last month...biasanya kalu penggunaan yg normal tanpa byk mendownload dan beryoutube takkan terlebih koata pun... tp tu la kan mmg ngengada makcik nih kan...
Tapi takpelah walau pun terlebih koata tp masih bole buka wesite cumanya di reducekan kelajuan nya jer.. nak upload gambo pun berjanggut tunggu..
Hari ni dah mula koata baru so semuanya dah ok... yahoooooooooo
moral of the story... jgn mengada ngada tgk youtube dowload bagai.. tanpa sepadan yer.... hehehe padan muka kannnn..

2 comments:

tun_telani said...

ish ish ish... best ke citer tu? pasang la streamyx kak lieza. laju sket.

Ezadlieza said...

tun... cite ni bila nak abih baru best...streamyx yer... tp tu ler...aishhh