Wednesday, December 16, 2009

Daging Goreng Basah


Lama betul aku tak masak daging goreng stail camni....dek terliuk yg K.Nor dah try tu..aku pun sambil telan2 ayor liur bertekad nak buat lagi....so ni ler hasilnya..kali ni aku buat campur dgn hati ayam sbb Mr. Hubby suka makan hati ayam berbanding dgn aku nih...aku kurang gemor hati ayam ni... tak leh nak masuk tekak.....tak tau kenapa...rasa pelik jer...jadi yg daging aku mkn dan hati ayam tu Mr. Hubby yg makan...adil kan..hehehhe...nak tgk resepi klik MyR ni yer...maleh ler aku nak tulih n copy..dan satu lagi terima kasih kat K.Nor sbb cuba resepi ni...

2 comments:

E-na Zarina said...

Klu goreng daging campur dgn hati memang sedap coz jd salutan kat daging tu...he he e-na pun x mkn hati..memang sedap nampak daging tu...wat lapau ni...

Ezadlieza said...

E-na...Camtukan meh kita nyanyi" Kita Serupa...kita serupa...tak makan hati ayam pun tak ngapaaaaaa...hohohoho.."..lapau yer...tgk puas gambo tu..mesti kenyang...