Tuesday, October 4, 2011

Pertemuan Dgn Bloggers TunTelani

Sabtu hari tu penantian yg dinanti utk bertemu dgn teman Bloggers Tun Telani Life is Constant Battle menjadi kenyataan jua....fuhhhh berdebar2 hati ni..maklum ler setelah sekian lama sembang2 kat blog..FB tetiba dpt berjumpa 4 mata..laga laga pipi..opppss dgn Tun jer tau bukan dgn asben die sekali..heheheh...
Ternyata seronok sgt dpt berjumpa bila sembang 3 jam pun cam tak cukup masa tu...walhal baru jer jumpa tp mcm dah kenal bertahun2...tu la kan Cik adik manis Tun ni tersangat ler manis orgnya dan peramah..tak cukup sembang kat ruang tamu sampai ke bilik tau kan Tun....suka sgt sbb Tun ni jenis tak kisah...I likeeeee...begitu juga asben Tun sportingggg peramah...
Sambil menjamu selera Nasi Tomato...Ayam masak Merah...Pajri Nenas..Apam mentega...itu jer ler yg sempat akak jamu utk Tun dan asben..next time dtg tido umah akak pulak yer Tun.




Tgk tu si manis Tun Telani.....menjadi model biskut raya...sian Tun akak hidang dgn balangnya sekali..hahahaha..

Tun akak minta ampun ya..akak amik gambo ni kat blog Tun yer..nak tepek sini buat kenangan....

Aktiviti esoknya bawa Tun jejalan soping2 pasu...dan kawasan yg sewatu dgnnya...akhir sekali terima kasih tak terhingga buat Tun Telani dan suami yg sudi singgah di rumah akak yer...harap2 tak serik dtg tau...nanti bebila senang dtg lagi yer Tun....tido umah akak pulak boleh kita sembang sambil main massak masak sesama kan....Muahhhhhh....

6 comments:

E-na Lovely Kitchen said...

dari alam maya ke alam nyata....best kan...tp mesti debor memula nk jumpa..

tun_telani said...

hihihi... terima kasih kat kak lieza yg sudi melayan kiteorg yg xtau malu nih.. hehe... td nk tepek byk lg gmbr tp intenet ni lemau betol arini. iA len kali tun berkampung lama2 sket, buleh kita duk lama2 sepah2kan dapur.. hihi

Ezadlieza said...

Ena...tu ler mmg debar2 mcm nak buat blind date..hehehe

Ezadlieza said...

Tun...sila sila...kita sepah dapur sama sama...plan awal2 tau...hehehe...nanti letak gambo lg yer...

Nieza said...

bestnyer tgk pertemuan akak dan adik manis ni...alhamdulillah dpt mengeratkan silaturahim...yg jauh kita dekatkan dan yg dekat kita mesrakan...betul tak?..hehe

Anna Qawina said...

eh...Tun tu siap usung balang kuih bawak balik kek kak? hehe