Friday, January 11, 2013

Barbie Oh Barbie

 Minta maaf la yer masih lg dgn N3 yg takder kena mengena dgn masakan, masihdgn cerita2 disebalik tabir...tabir la sgttttnya....
Inilah kisahnya...masa bawa anak2 pergi Barbie Store Midvalley, saja nak merealisasikan permintaan Enas nak pergi Barbie Store..slalunya dia tgk kat Majalah Barbie tentang Barbie Store ni.
So, masa cuti hari tu bawa ler sini pergi usha barangan2 Barbie, dari sekecik2 barang sampai ke minyak wangi pun nak Barbie juga..
Dgn setiap pembelian berapa keatas ntah lupa ler pulak..dpt free photoshoot dgn kostum pakaian Barbie dan free sekeping gambo...
Kisahnya pulak Enas dah ready dgn pilihan kostum Barbie of Swan Lake...tp Eryna bila dah siap make over...nampak jer photographer terus peluk kaki Ibu dia..sambil nangis2 mcm org nak kena injectionnnnn adehhhhh...terus dia tak mau...cancel ler Eryna...teruskan jer Photoshoot tu dgn Enas sorang jer...(Yg Eryna punya kupon masih ada lg ni ha tak guna pun) 
Masa shoot gambo2 Enas tu...wah mcm2 style dan macam2 background ada...masa photoshoot ibu bapa tak dibenarkan ambik gambo dgn kamera or video apa2 pun., rugi ler kan nanti.
Dah selesai semuanya,tiba la masa utk memilih gambo2 yg berkenan dimata.
Atas permintaan si anak sorang ni yg mmg minat sgt dgn Barbie, si Ayah pun dgn oknya  memilih dan setuju photo2 tu dipilih sebanyak 10 keping utk dibuat sperti yg dibawah ni....(yg free 1 keping dpt ler juga) tp tak masuk dlm story book ni...kalau tak mau buat mcm ni..kita bole beli gambo tu dgn harga RM30 sekeping..tak silap burn ke CD tapi harga lain kot dah lupooo makcik..kalau nak buat mcm dibawah ni harganya ..RM399.,,agak melampau pricenya tp bole la sesekali kan...utk merealisasikan permintaan Enas tu, janji dorang happy sgt2.
 












4 comments:

Zafida Zainal said...

Anak Kak Fida..dah 5 6 kali makeover kat sini..heheh. Budak2 mesti la suka.

Mila@Rimbun said...

kalau anak dara saya tuh dapat kesini.. habislahhh hihi..

Ezadlieza said...

K.Fidaaaa...terima kasih sudi jenguk sini...aah lah kan budak2 gegurl memang minat betul ke sini...

Ezadlieza said...

Cik Mila Rimbun..
Bukan setakat habis je lagi...berhabisan kat sini jer..huahuahuahua...anak pompuan mmg camtu kan...