Monday, June 11, 2012

Tetamu Dan Cuti Cuti


Assalammualaikum....kabare semua teman2...semoga semua sihat2 sahaja..lama sungguh lieza tak update blog ni...biasala kan...bzzzzzz jer manjang...bz sangat laaa tu... hehehe..
Cite tentang gambo kat atas tu... first week cuti sekolah hari tu kawan Mr.Hubby dtg sini diatas urusan kemasukan anaknya ke Unimas....(tinggal lah anakandanya di Bumi Kenyalang ini bagi merealisasikan impian dan juga cita2...) dan aktiviti seterusnya seperti biasa mesti pergi ke Kedai Kek Lapis Dayang Salhah...(minta maaf lah yer gambo empunya tuan blog ni takder di situ..kenapa??? kalau dah bersama Muaz tu faham2 jer lah kan..mesti tgh tutttttt...haaa..tupasal tidak termasuk sekali...hehehehe
Hmmmm...Sebenarnya saja juga nak tepek gambo ni sbbnya bole buat tatapan Si Eryna yg tetiba boleh close sgt dgn Kak Ruzaida nih...yg dipanggil Makcik oleh Eryna..heran mmg lah heran sbb Eryna punya lah payah nak rapat dgn org..tp kali ni cam betul2 meninggalkan kesan yg mendalam woooo...asyik2 makcik dan makcik..
Disaat lieza menaip N3 ni...Eryna berkata..."adik nak sayang makcik...bawa la makcik kat rumah adik"hehehe...mcm2 anak dara sorang ni tau...walau apapun terima kasih buat Kak Ruzaida dan suami yg sudi utk bermalam di teratak kami ini...

Dannnnn...masa cuti baru ni juga kami meluangkan masa bersama anak2 ke Retreat Resort Lundu....jadi lah kan..janji anak2 seronok...enjoyyyy

Berpelampung dlm bilik jer sempat nak bergambo...hehehe

1 comment:

tun_telani said...

seronok bila dh ramai2 ^^
amboi.. dr balik dh berpelampung, bila dh masuk kolam sure susah nk suruh naik kan ;)