Saturday, December 31, 2011

Enas Darjah 1 Tahun 2012

Tahun 2012 bermulalah hari persekolahan Enas, alhamdulillah segala persiapan utknya sudah dibeli seawal December baru ni, senang kalau dibeli awal2, kalau last2 minute ni biasanya org bersesak sesak dgn kami nak bawa semua anak2 yg perlu diperhati setiap masa dan saatnya, dgn nak memilih lg... ishhh lebih baik beli awal2 lagi..tak ler huru hara dgn keramainnya org...hehehe
Semalam adalah hari pendaftaran Di sekolah Enas dan perlu membayar segala keperluan berserta PIBG sebanyak RM 47.50 jer.. yelahkan yuran tahunan pun dah dimansuhkan yetak...semasa pendaftaran tu juga buku2 teks pun telah diedarkan juga, alhamdulillah segalanya berjalan dgn lancar...jom layan photo2 sebagai kenangan diawal2 sebelum bermula nya alam persekolan yg sebenar pada 4 Januari 2012...

2 comments:

dZana said...

Selamat bersekolah utk enas.. smga mjadi ank yg bijak pandai.. bertambah sibuk la lieza bila ank dah bsekolah ye..

Ezadlieza said...

Yelah K.Dzana...mmg sibuk ler nanti bukan takat nak sediaka bekalan..mcm2 ler kan kak...