Thursday, July 7, 2011

Lundu - Retreat Resort

Apa khabar semua....lama lieza tak bersiaran...nak kata bz sgt tak juga..tp kemalasan sering bertandang kat jiwa ni tau...mood tak stabil betul...malas dan takder mood tu menguasai betul la gitu...lebih2 lagi pas pegi ber jalan2..rileks rileks..huhhhh...
Hmmm hujung minggu yg lepas bersuka suki kami sekeluarga pergi ke Retreat Resort Lundu..3 hari 2 malam juga ler kat sana...seronok melayan anak2 main pasir...mandi laut..mandi kolam..saat yg membahagiakan bila tgk anak2 happy dan enjoy...seronok betul bila masa dihabiskan bersama2 dgn anak2 sepanjang berada di sana..yg paling seronok of course la kan anak2..sbb ibu dan ayah dpt layan dari pagi tghari ptg hingga ke malam..full time dok hadap dorangkan....
Hmmm jom la layan kenangan2 terindah seketika di The Story will never end nih...esok esok lieza post menu2 yg tertunggak pulak yer...dan melawat kengkawan sekalian bloggers..insyaallah.












4 comments:

tun_telani said...

wahh.. seronoknyer berholiday ^^

Ezadlieza said...

Tun...yelah sesekali tun..bawa bebudak nih...masa ni juga ler akak bole gantung periuk bagai..ngeh ngeh ngeh..

The Jojo said...

Salam sejahtera akak Eza..tmpt ni mcm best je..sy plan nak bwa kwn2 pegi retreat kat tmpat ni..boleh akak bagi no. tel resort ni tak klau ade ler?huhu~best2...

Ezadlieza said...

salam kembali jojo... sory akak baru perasan...tempat ni mmg best utk beriadah cuba buka http://www.sbeu.org.my
no tel 082453027