Monday, March 7, 2011

My New Car????


Sonata????Yang ini ker? mungkinnnnnn....


Camry ???Yang ni???? huhhhhhhh...


Myvi??? akan dipk kan


Innova??? berbaloi juga kannn....tapiiiiiiiiiiiii




Yang niler sebenarnya my new car...hahahahahaha...cantik tak dari yg kat atas semua tu..hahaha...jom pakat ketawa...hahahaha...kena tipu..heheheh

photo2 ehsan dari en google kecuali yg kete kunin nih...

5 comments:

izahdaut said...

hahahahaa...gelak tak hengattt..
eh itu nages ke gelak tu? kikikiki

tun_telani said...

haha.. apa laa kak lieza nih.. comey kereta, tumpang gi kedai buleh? hihi...

ps: hubby sy kene transfer ke bintulu, tp sbb site siap behind schedule, transit kat miri dulu. baru 3 bulan duk sarawak =)

Ezadlieza said...

Izah....huahuahuahua...tu ketawa sambil pejam mata tu...

Tun-telani....bule tumpang nak g bintulu pun bole sampai nih...hehehheeh..
ooo baru lg ler kat sarawak yer..welcoming la yer...joint de club org merantau ikut suami..

Natasha said...

Haha..lawak betul la.. Saspen dibuatnya..:p

Nieza said...

amboi kak...pandai wat lawak no...hehehe tapi mana tau lawak2 nanti jadi kenyataan...alhamdulillah boleh saya tumpang naik keta baru...ekekeke