Wednesday, March 16, 2011

Loya, Muntah, Sakit Kepala, CB...Adooooiiii

Assalammualaikum W.B.T

Pada asalnya lama tak ber N3 baru sbb masak pun yg simple2 jer yakni menu yg dah berulang kali dah di tayang kat dapur nih...tambahan pula MOOD tetiba jer ilang dihembus angin apa ntah lieza pun tak pasti...bila MOOD hampir kembali tetiba lieza tak berapa sihat pulak...tersalah makan agaknya...terasa loya..muntah segala makanan yang dimakan sampai org kata muntah ijau ler dibuatnya...belum lagi CB...pening kepala...adooiiiii...sekarang ni beransur pulih la sikit...cuma masih tak berselera nak makan...apatah lagi dapur dah 2 3 hari tak berasap...rasa letih..sakit2 badan buat lieza rasa tak larat...kalau bole nak baring jer...tp apakan daya urusan yg sepatutnya harus juga dilaksana tak gitu para2 suri rumah???
oklah skrg pun lieza dah hampir2 beransur pulih..bila dah ok nanti bole ler main masak2 lagi dgn geng2 blogger yg disayangi....muahhhh..

zwani.com myspace graphic comments

6 comments:

tun_telani said...

kesiannyer akak... take a good rest. moga cepat sembuh, ye.. makan ubat tau.

Chik Mimi said...

alahai ciannya dier take care ye

Nieza said...

patutlah lama sepi jer kak...teringat juga kat akak...semoga akak sihat yer...take care..:)

K.Nor said...

laa tak sihat rupanya.. patut la tak dengar keletang keletung org duk selongkar dapur akak :)

semoga cepat sembuh ya.. :)

Natasha said...

Siannya akak.. But at the same time, kena check gak tu mana tau Muaz nk dpt adik lg ke..hehehe

Ezadlieza said...

Tun > terima kasih...akak pun dah ok.
chik mimi > akak terima kasih yer.
Nieza > tu ler nieza...pas nieza akak ler pulak..
K.Nor > lieza masuk gak dapur akak tp pijak tak jejak...hehehe amik mood...btw terima kasih kak nor.
Tasha > huauahua...tak yah check sha...sambil sakit bendero jopon pun naik skali...tu tandanya negatif..hehehe