Saturday, October 2, 2010

Happy 5th Birthday Nur Enas Amni

Waktu ni Enas baru jer keluar dari hospital...02 Oktober 2005 lagi 2 hari nak sambut bulan Ramadhan...




Alhamdulillah hari ni 02 Oktober 2010 genap lah umur Enas 5 tahun..kalau dikenang 5th years back...uishhh...tersangat lah manisnya waktu tu...masa tu pukul 4.30 pagi lahir lah Enas di Hospital Umum Kuching Sarawak, dgn berat 3.3 kg dan Ibu sentiasa bersyukur pada masa itu tuhan permudahkan segala urusan...almaklum lah berada di tempat orang jauh dari keluarga kan...tapi alhamdulillah Nenek Enas sudi meluangkan dan berkorban masa utk menjaga Ibu berpantang di sini...Ibu mmg excited betul...yelah masa tu anak pertama kan...dari awal mengandungkan Enas sampai lah sekarang alhamdulillah belum pernah ada masalah2 kesihatan yg serius...begitulah harapan Ibu semoga Enas akan sentiasa sihat dan ceria bersama adik2nya. Ibu Sayangggggggggggggggggggggggggg Enas...muahhhhhhhh.

3 comments:

K.Nor said...

happy birthday enas, smoga menjadi anak solehah, berjaya dlm hidup di dunia dan di akhirat dan sentiasa di dalam perlindungan Allah setiap masa... amiin..

Ayu said...

happy birthday to Nur Ennas Amni.
oh tua 1 tahun dari anak auntie ya.
semuga membesar jadi anak yg sehat, cerdik dan hormati org tua ya nak. insyaallah.

Ezadlieza said...

Terima kasih buat K.Nor dan Kak Ayu...aminnnnn..