Thursday, September 23, 2010

Tertunailah Hasrat Di Hati - Contest

Sebagai memberi sokongan yang tak terhingga dengan rasminya Lieza turut serta dalam peraduan Gambar Kenangan Open House 2010(Rumah Terbuka) yang telah dianjurkan oleh Kak Ina KL atau lebih dikenali Tertunailah Hasrat Di Hati.

Kak Ina KL atau nama blognya Tertunailah Hasrat Di Hati bagi lieza adalah salah seorang blogger yg bukan sahaja berkongsi resepi resepi masakan malah berkongsi apa jua pun termasuklah berita2 terkini, sinopsis cerita2 di TV, cerita hibura artis2 sana sini dan byk lagi lah..boleh dikatakan macam macam adaaaa...dulu lieza tak pernah tgk cerita Drama slot legenda Ular Emas yg pernah ditayang di TV3 tp bila Kak Ina berkongsi sebahagian cerita ni di salah satu N3 di blognya langsung selepas itu lieza pun ikuti drama tersebut sampai habis...(ni tak tipu tau..mmg benar2 kejadian) begitulah Kak Ina KL..seorang bloggers yg rajin berkongsi segala cerita di blognya...mmg berbaloi lah sehingga pengunjung2nya mencecah 400,000 org walaupun baru 2 tahun berjinak2 dgn dunia blog...ehh panjang ler pulak yer...bosan pulak nanti Kak Ina baca...begini ler kalau sesapa nak tahu lebih lanjut sila lah ke laman web beliau ni mmg berbalo baloi....Tertunailah Hasrat Di Hati

## Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz.


Gambar ni di ambil pada 1 Syawal dirumah kenalan kami di Tanjong Bundong Kota Samarahan iaitu Abg Jai dan Kak Suria..

1 comment:

kak ina kl said...

salam..terima kasih sebab join contest akak..dah ok dah link tu..akak akan letak nama peserta di side bar kanan..dari situ boleh direct link ke blog kamu..

boleh tolong edit balik tak sebab dah ada sponsor nak tambah hadiah. RM...tulis ajer yang baru akak letak kat penghabisan n3