Wednesday, June 23, 2010

Jejalan Di Muzium Kucing a.k.a Cat Museum




Sekitar luar Bangunan DBKU

Pusara Kucing



Pintu masuk Cat Museum




Weekend hari tu bawa la askar2 sume pegi Cat Museum di bangunan DBKU..selama aku dok sini inilah kali ke 2 aku pegi museum ni, first masa tu baru anak sorang...skrg bebudak dah besar sikit baru ler enjoy tgk kan...nanti tunggu Muaz besar lg sikit baru ler pegi lagi yerrr...

Cat Museum ni masuk nya tak berbayar...cuma kita perlu bayar jika membawa kamera...kalau digital kamera RM4..kalau HP kamera pun kena bayar juga tp lupo pulok harganya...kat Cat Museum ni boleh dikatakan semuanya adalah replika2 kucing..dan berbagai photo yg berkaitan dgn kucing...termasuk ler kubur kucing, pun ada...pendek kata semua ler berkenaan dgn Kucing. Kalau kesini yg pastinya anak2 mmg enjoy...biasa la kan budak2 mmg suka dgn kucing. Apalagi jom la layan photo2 kami sekeluarga di sini.

1 comment:

wanie hidayat said...

cute nye diorg nie...hehehe.....comel sgt2....reti saje nak posing bile ade camera...chaitt...!!hahaha....
btw, En Ezad..!!!!sehat nye..!!!aih..baru 2 taon tak jumpa, da membesar dengan baik nye...mcm muaz jugak..hahaha...