Wednesday, April 14, 2010

Tercapai lah sudahhhhh hasrat...PhD??

Apa cite nih....apa yg capainya...???? hmmm...pertamanya alhamdulillah....kalau dah dinamakan ada rezeki tu mcm tu la kan...kalau takder...takder lahhhh...jadi kat sini aku nak share kegembiraan itu dgn kengkawan..family dan semua seadanya..

Bebaru ni Mr. Hubby sangat ler gumbiranya kerana permohonan biasiswa Uitm utk meneruskan dan melanjutkan pelajarannya di peringkat PhD telah diluluskan...oleh itu aku juga menumpang gumbira kerana itu ler cita2 Mr. Hubby sebelum nih.......Insyaallah jika tiada aral seawal tahun depan bermula lah cuti belajar Mr. Hubby selama lebih kurang 3 tahun...harapan ku semoga segalanya berjalan dgn lancar sehinggalah tamat tempoh waktunya..aminnnn..

Pas ni aku aku akan naik pangkat jd guru besar kat umah ni...kalau Mr. Hubby tak belajar aku sebat dgn rotan..tp sebat manja tu bebbb...tak pasal jd bini durhaka pulak nanti kan...

2 comments:

wanie hidayat said...

wooot wooot...
hehehe...congrates en ezad...hahaha....
wow....!!! best nye en ezad balik semenanjung....
pasnie, bley la lalalala ngan bebudaq tue...hehehe...

Ezadlieza said...

Huahuahua....kita org still maintain kat sini sayangggg..