Thursday, February 4, 2010

Muaz Arman B. Mohamad Ezad Hafez - 11 hari




Pejam celik dah 11 hari umur Muaz nih...cpt jer rasanya masa berlalu...pusat Muaz pun dah tertanggal masa genap 10 hari...uishhh nyilu lak bila tgk tali pusatnya tertanggal tuh...apa pun baby Muaz sihat sihat jer cuma sejak die lahir baru 3 kali jer die buang air besar...kat sepital 2 kali, pas tu selang 4 hari dan skrg masih tak buang2 juga...ada ler sedikit risau yg bertandang di hati ni.... tp camner pun Muaz tak ler meragam..elok jer..asik2 buang angin jer Muaz ni..nak kata ada campur susu formula takder pun..Muaz ni full Breastfeeding jer..pagi petang siang malam susu cap gantung jer Muaz minum...tp takpelah so far Muaz pun tak meragam siang malam..mungkin belum lg kot nak buang..susu yg Muaz minum mungkin nak simpan utk membesar..hehehhe..moga2 baby Muaz sentiasa sihat2 selalu hendaknya.

2 comments:

wanie hidayat said...

peajm celik...???ye la sgt...tiap kali post entry pon mate muaz xpernah celik....pejam je....muaz...!!!bngn la.....huhuhu

Ezadlieza said...

Wanie.....huahuahuahua...lawak ler..ahh ler mmg kalau amik gambo mmg die tgh tido tak celik2..hehhehe..