Thursday, January 21, 2010

Masih Menunggu Hari

Salam sume...lama gak tak update blog ni..dan juga tanpa disedari dah berumur setahun wujudnya blog The Story Will Never End ni..kejap jer rasanya....

Buat pengetahuan kengkawan sume, tuan umah ni masih lagi menuunggu hari...dah terlebih hari dah dimana sepatutnya due date nya 19/1 hari tu...maybe baby syiokkkk lagi dok dalam perut, dpt makan sedap2 kot..hehheheh...tp alhamdulillah baby sihat2 jer kat dlm....doktor kata kalau baby tak kuar juga..pada 29/1 nih pegi jer ler sepital...harap2 sume berjalan dengan sempurna..tak kisah ler lewat ke apa kan...agak2nya sebab baby ni mungkin berlainan jantina kot..tu yg lain sikit..kalau diikutkan Enas awal 3 hari...Eryna awal seminggu..dan yg ni lewat pulak...tak kisah lah...walau apa pun ada juga hikmahnya...Mr. Hubby dpt ler menghadiri sesi temuduga utk...........dgn tenangnya hari ni..

Sekian ler dulu utk hari ini yer.....wassalam...


7 comments:

PUTERA2PUTERI said...

salam...eee x sabaqnya no nunggu saat gini kan....pa pun semoga ibu dan baby akan selamat segalanya..amin

wanie hidayat said...

hehe..best nye la.....terigt mase k.liza bersalinkan eryna...rin n naza dtg umah sbb jage enas....hehe...sbb mase tue bersalinkan eryna pg bute..huhu....rndu nye time2 mcm tue....nie nant, sape nk jage diorg nie....??huu....pening la en ezad nant.....hehe..

leeyana-mamadaniel said...

salam k.lieza...
lom bsalin lg yerrr...
liana doakan semoga selamat sumenya...

hmmm..mase daniel dulu pon liana lewat 10hr dr due...hehe..gaknya akk dpt bby boy kot...hehehe...akk dh scan lom??

Ezadlieza said...

Putera puteri...thanks yer...lieza mg tak sabar menanti saatnya..

Wanie...akak pun camtu tingat masa rin n naza jaga enas masa akak bersalin kan eryna..sweet memories...nanti ayahnya aje yg jaga dorang..insyaallah eryna ni ok kot tak mcm enas masa kecik dulu.

Leeyana...salam juga utk leeyana..akak pun harap2 sume selamat..leeyana pun dulu lambat yer...akak ada scan mengikut kata doktor nampak boy sbb ada kantung tu..tp tak tau ler..apapun thanks leeyana.

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

alhayi said...

Perasan tak, tiap kali saya datang buat kursus, ada aje lampin yg bersidai kat ampaian depan tu kan...[sekadar kiasan ada babylah tu..] alhamdulillah..kalau macam ni, mudah2an dapatlah hendaknya buat kursus di sana setiap tahun...moga tuan rumah dikurniakan zuriat setiap tahun jugak...

Ezadlieza said...

Salam abg hayi...

Betul ler....tahun 2008 masa tu baru pas bersalin kan Eryna..pas tu tarikh komen abg hayi nih adalah tarikh saya bersalin nih....kiranya mmg betul ler..ada jer lampin yg tersidai yer...hehehhe...