Tuesday, August 18, 2009

Eryna Dulu dan Sekarang

Eryna masa ni baru 3 minggu

Eryna...1th 7 bulan

Pejam celik..Eryna pun dah setahun lebih....tak sangka betul...how time berlalu dgn cepat...alhamdulillah....Eryna sihat dan jarang dpt sakit demam..org kata bole dikira sakit demamnya...

Seronok tgk perkembangan sewaktu die membesar...dari tak pandai bertutur sehinggalah die pandai bertutur...kalau dulu hanya pandai panggil "ayah n kakak"...tp skrg dah bole panggil "Ibuuuu" apa jua pun die cakap masih boleh faham akan kemahuannya.....nampaknya Eryna ni mcm cpt sikit bercakap...maybe slalu dgr kakaknya dok bebel2....huahuahua...

Alamak tak leh ler nak cite panjang lg...nanti ler...Eryna bangun lak dari beradu...nak apa lg kalau tak..ngempinggggg....tunggguuuu episod nya nanti yer...



Welcome Back???

Salam sume....setelah lama aku mengeram....now..im backkkkk...ishhhh betul ke ni???? hahahahha...almost 2 months juga ler aku ni tak update blog...bukan dah lupa kat umah aku yg satu nih...tp aduhhhh....mood tu ilang entah kemana....dibawa arus sungai sarawak kot...tp pas pas ni akan ku gagahi ler juga nak update blog ni...mcm hari ni...insyaallah..
Walau apapun Selamat Menyambut Bulan Ramadhan....buat kengkawan di alam maya niiiii...