Saturday, December 19, 2009

Makan Malam di Gamelan



Pisang Keju..pisang ni digoreng dahulu..lepas tu ada hirisan keju dan chocolate syrup.

Sayur Pakis ni dicampur Daun Melinjo

Udang Petai

Ikan Bawal Bakar

Sup Sari Laut

Ayam Kalasan

Menu ni waktu kami makan malam kat Gamelan...kat sini masakan stail Indonesian mmg sedap dan bole diterima tekak ler...yang paling best dessert Pisang Kejunya..perghhhh mmg sedap dah le banyak..puas ler makan....kalau pasal pricenya ok sgt tak ler mahaiiii reasonable laaaa...selain menu2 kat atas tu pernah juga kami makan Tauhu Telur rupanya mcm gunung berapi gitu tp tak sempat ler nak amik gambo masa tu tp sesapa yg pernah mkn tau la kot....skrg meh ler jamu mata yer...

2 comments:

wanie hidayat said...

huish...tny cket...bape org makn nie..?5 org yea..??hohoho...gaye je lbey..tp yg mkn 2 org je...hehe....katne tmpt nie..?xtau pon..mc sdp je......(leleh daaa..)

Ezadlieza said...

Hahahahha....betul ler wanie..kita org berkata sesama sendiri org lain dtg 5 - 6 org tp meja tak sepenuh meja kita org..last2 kita org ketawa sendiri laki bini...tempat ni kat seberang The Spring...belakng RHB tu.