Tuesday, June 9, 2009

Melekat Sudahhhhhh...


Eh..apa tu melekat2 tuuuu....nak tau apa?????

1

2

3

Ni ler rupa kad yg kena aku bawa setiap kali p checkup


Hahahahah....ni ler..akhirnya selesai aku pegi buat kad ni ptg tadi..dari kul 3 sampai ler klinik tu tutup kul 5....biasa ler kalau nak buat kad merah gedabak nih kan...sume kena buat...amik darah..sebelum tu tunggu utk register...bla bla bla amik masa gak....selesai...kena p makmal amik darah...tunggu lg....bla bla bla selesai.....pas tu nak masuk checkup tunggu lg...mana taknya sampai kul 5...tp alhamdulillah selesai...fuhhh betapa ramainya org yg register utk buat kad merah nih....kira ok la juga jarak antara umah ke klinik pun amik masa tak sampai 10 minit jer..takder traffic jam...mmg comfortable ler....

Berbalik pada cite ni la kan...sebelum ni pegi buat pregnancy test...tup tup positif..baru 7 minggu alhamdulillah..kalau tak der aral maybe due 19 January 2010...seperti biasa lah kalau dah mcm nih tgk segala makanan tak nampak sedap dimata dah...sume nampak pinar2 jer...jd loya terus...aduyaiiiii....masak2 pun simple jer...main terjah n campak2 jer...walau mcm mana pun dapur tetap di asapkan..heheheh...insayaallah after 3 months nanti should b ok la kot..harap2 ler...sbb lain anak lain kerenahnya..minta2 biar la dipermudahkan segalanya...
Lastly...ni ler org kata Buatan Orang...huahuahuahua...tp berbaloi...

6 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

TahnaiH!!! Hope kali ni BOYZ la pulak kan?

Nor said...

tahniah lieza.. hehe akak dah rasa lieza kena buatan org.. hehe..

WaA said...

mintak 2o january hehe same ngan bday sy kekeke. tahniah kak liza

Anonymous said...

tahniah kak liza..

umi_e said...

tahniah!

kad tu nampaknya jamtu tapi penting tu... sampai anak masuk sekolah kad tu masih perlu tau...

Ezadlieza said...

Mama...thanks yer..kalau dpt baby boy tutup kilang ler nampaknya....

Kak Nor...terima kasih..ni ler kesan buatan org..

Waa...besday waa 20 jan yer...thanks yer..

Kak Umi_e...hehehhe..betul la kata kak umi_e tu...saya akan simpan kad ni sampai anak2 saya besar...