Thursday, June 25, 2009

3 Hari 2 Malam di Chalet

Waduhhhh...dah lama aku hapdet blog ni.....memandangkan keadaan ku yg tak brape ok ni camni ler jd nya....bila tgk Pak Lappy ni lelama berpinar2 mata aku...begitu skali penangan kali ni..nak letak n3 masakan pun...takde apa yg aku masak...agak jarang juga dapur ku itu berapi..tp alhamdulillah nasib ler Mr. Hubby tak kisah....bak kata aku tgk lauk pauk yg masih mentah dlm freeze pun aku dah rasa loya tekak...eeeeeee...sabar je lah...lieza oooiiiiii...
Tapi takpe lah aku letak le n3 ni..dimana last week memandangkan kuliah masih belum bermula jadi Mr. Hubby ambil kesempatan ini bercuti selama seminggu dan membawa kami anak beranak ker Lundu..kami tidur di sebuah chalet ditepi pantai...nak tgk detail boleh klik SINI enjoy ler juga...mana tidak nya hanya kami sekeluarga jer yg check in on that day...seronok betul ler sbb org tak ramai... mandi kat pool pun hanya kami anak beranak jer....tak ler keruh air pool tu..hehhhee...next time kalau nak p lagi bole ler pegi time weekdays...pas tu yg kami tertanya2 ler..masa check in tu dpt ler coupon bekpes so kami pelikler takkan ler dorang nak hidang buffet hanya utk kami sekeluarga jer.....hmmm..tibalah waktu utk bekpes..kami pun pegi ler cafe tu...rupanya...dorang tak buat buffet..cuma dorang buat bekpes western utk kami berdua jer....hehheheh..terkulat2 ler aku makan...so apalagi korang layan ler photo2 sepanjang kami kat situ...kalau nak layan ler....yer.





Sekitar Cafe

Sekitar Chalet

Decoration Chalet ala2 Moden gitu




2 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

lama betoi Lieza tak Update Blog.. hehehehe..

"Baby" dlm perut tu jaga elok2 yer...

Ezadlieza said...

Tu ler mama....lama dah tak update Blog ni..mood lieza merudum jer 2 3 menjak nih....

Insyaallah..saya akan jaga elok2..thanks mama..