Thursday, April 30, 2009

Aksi berkuda




Ishh..kuda betul ker....bukan bukan...ni kuda kat umah laa...kuda yg takder mata tu....skrg ni adik dah pandai betul nak berebut2..sebarang apa yg kakak nya pegang sume die nak...walhal ada benda yg sama terletak tu tak mau pulak...saje jer..bila tak dpt mula la die berlari2 ke ibu nya minta simpati...supaya dpt apa yg dihajati..mengada2 kan..kekadang sian si kakak yg terpaksa mengalah..bila mulut ibu dah mengaum bak harimau...meow..meow..meow.(camtu ker bunyinya...belasah jer la)...ada masa ibu ni pula garang mcm harimau...eeeee takutnya...
Walau apa pun aku tak pernah jemu melayan kerenah anak2 dirumah...cuma bila keje tak siap2 adik dok ngamuk asik minta dokong..mula ler angin satu badan...hehhe...dimarah pun bukan nya dorang tau apa pun...tul tak..apa pun layan jer ler...sampai tak terlayan huahuahua...




1 comment:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

uik.. ada cik abang enter frame kat blakang layan tortoise!! hihikk...

Biasa aaa budak2.. suka mintak manja!!